Betrapt bij huisfeest?

Dagblad Limburger schrijft dat 150 studenten zijn betrapt bij een huisfeest in een studentenwoning. Bij betrapt zou je denken dat je iets stiekem aan het doen bent. Maar 150 mensen in een woning kan je moeilijk stiekem noemen. Tijdens de ontruiming kwamen nog steeds mensen aanlopen die mee wilde feesten. Toch complimenten voor degene die het huisfeest heeft georganiseerd. Want je zou zeggen dat je met 150 man snel door je drankvoorraad heen bent. En dan is het feest meestal snel afgelopen. Maar hier hadden ze blijkbaar voldoende in huis. Maar laat het voor jou een les zijn, let op hoe je het bericht van je huisfeest verspreid. Want voor je het weet staan er bij jou ook 150 mensen in de tuin. Gezellig, maar reken er maar op dat er niet veel van je huis over blijft.

Het artikel van De Limburger vind je hier http://www.limburger.nl/article/20140223/REGIONIEUWS06/140229570/0/KIEKVANTOEN