Geheimhouding huisfeest Justin Bieber

Je kan een leuk huisfeest geven, maar als Justin Bieber een huisfeest geeft, dan weet je zeker dat het een gekke boel wordt. En Justin Bieber weet dat zelf ook, daarom heeft ie al zijn gasten een contract laten onderteken. Geen tweets, Instagram posts of op een andere manier los iets los laten over hoe de feestjes bij Justin er aan toe gaan. Doe je dit toch, dan riskeer je een boete van $ 5 miljoen dollar.

Niemand bevestigt het natuurlijk, maar het is niet verwonderlijk dat het feestje werd opgesierd door naakte dames en drugs. Volgens zijn afkickbudy is er altijd genoeg drank en drugs aanwezig. Verder zaten er nog wat andere clausules in het contract. Je mag meedoen aan de activiteiten, mits je medisch daartoe in staat bent. En Justin Bieber is in geen zins verantwoordelijk voor verwondingen of overleiden van de gasten. Altijd handig om vast te leggen.

Bron AD.nl