Bellenblaasmachines

“Dit feest is leuk en gezellig… Het enige dat nog mist, is een bellenblaasmachine…” is een gedachte die bij menig feestgangers opduikt als ze op huisfeesten zijn. Vreemd? Nee, totaal niet! Stel je voor, het licht van de lampen en lasers in de woonkamer, komen terug in die honderden belletjes in de lucht! Dat zal een avond worden om nooit meer te vergeten…

Natuurlijk zijn bellenblaasmachines niet alleen leuk ’s avonds in een woonkamer, maar wat dacht je van een party in de tuin? Plaats de bellenblaasmachine bijvoorbeeld naast de DJ tafel! De mogelijkheden zijn eindeloos, maar één ding is zeker: met een bellenblaasmachine in huis verandert ieder feestje in een festival! Bellenblaasmachines zijn er al vanaf €44,-, kijk hier voor alle bellenblaasmachines.

Bellenblaasmachine
Bellenblaasachines zijn meestal gemaakt van gehard kunststof, waardoor ze niet alleen ontzettend sterk zijn, maar ook nog eens compact om mee te nemen! Het reservoir zit er meestal in verwerkt en is daardoor gemakkelijk te hervullen. Bellenblaasmachines gebruiken speciale bellenblaas vloeistof, of ‘Bubble Fluid’. Deze worden verkocht in grote en kleinere maten (bellenblaas vloeistof heb je al vanaf €12,40 voor 5 liter!). De bellenblaasmachines hebben vaak een soort handvat aan de bovenkant, zodat ze gemakkelijk te dragen zijn. Ook kunnen ze daaraan opgehangen worden! Aan bijvoorbeeld de muur of het plafond.

Verras je gasten  door een spontane stroom van bellen uit de lucht en maak van je feestje een festival!