Tropical huisfeest

Een huisfeest geven is leuk! Maar wat een huisfeest nog leuker maakt is een themafeest! Omdat we in dit mooie kikkerlandje helemaal in de zomerse sferen komen dacht ik, waarom geen Tropical Beach huisfeest? Bij aankomst word je opgewacht met een heerlijke tropisch cocktail en de zomer sferen vliegen op je af. Maar hoe krijgt je nou voor elkaar? Hiervoor heb ik de volgende checklist opgesteld.

Kleding

Kleding kan een themafeestje maken en breken, maak daarom gebruik van een dress code! Denk voor vrouwen bijvoorbeeld aan; bikini’s, hula rok, slippers, bloemenkrans of bloemen in het haar. Voor mannen zou je kunnen denken aan; een hawai blouse, zonnebril, beach-ketting etc.

Eten

Het soort eten speelt natuurlijk ook een rol bij een thema’s feestje. Denk hier aan veel tropisch fuit, maar ook aan de BBQ! En wat zeker niet mag ontbreken zijn de cocktails! Hier een top 3 van mijn mijn favoriete cocktails.

Coral Sea
Angel cocktail
Bahama Mama

Aankleding

Gezien we in Nederland wonen is een strandtent het belangrijks, het zou een beetje jammer zijn als het feest moet stoppen door een regen bui. Daarnaast kan je een zeil op de grond leggen en er zand over strooien, dit vergroot het tropical gevoel natuurlijk nog meer. En een must have! Waterpistolen! Als het lekker warm is zorgen deze waterpistolen voor een vermakelijke afkoeling. Verder mogen accessoires als palmbomen niet ontbreken. 

Muziek

Muziek kan veel sfeer brengen, aangezien we een tropisch sfeertje willen heb ik hier een aantal artiesten die altijd wel een zomerse sfeer brengen: Bob Marley, Gipsy Kings, Vengaboys, Kygo en  Ricky Martin

Ik hoop dat jullie er een leuk tropisch feestje van kunnen maken!

Liefs,
Ceu Azul