Ik wil ballonnen

Je hoeft geen glitterbol of rookmachine. Het budget is voor drank en dat vinden we helemaal prima. Maar heb je al eens nagedacht over ballonen? Ballonnen zijn niet alleen voor kinderfeestjes, ook mensen die niet volwassen willen worden vinden ballonnen heel erg leuk. En als je er een beetje tijd in stopt, kan je er net wat meer van maken. Ten eerste kies geen kleuren uit de regenboog of die een clown zou kunnen dragen, ten tweede zorg voor heel veel ballonnen. Hoe meer hoe beter.

Op de foto zweven de ballonnen leuk tegen het plafon. Dat is leuk als je een heliumtank heb, maar ja, kom daar maar weer eens aan. Op mijn feest heb ik schilder tape gebruikt om alle ballonnen aan het plafon te hangen. Duck tape blijft beter zitten, maar als je goed schilder tape hebt, trek je de verf niet van het plafon als je het te lang laat zitten. En houd er sowieso geen rekening mee dat het lang blijft zitten, tenzij je hele brave vrienden hebt. De linten waren van verschillende afmetingen voor een leuk wisselend effect gaf.