Event Tip: A State of Trance.

Over iets minder dan 3 weken is het weer zo ver, A State of Trance festival komt weer naar Nederland. In Utrecht treden de grootste trance artiesten op waaronder de nummer 3 dj van de wereld Armin van Buuren.

De A State of Trance is ontstaan door een radio show van Armin van Buuren die in maart 2001 begon op de radio zender ID&T Radio (de voorganger van Slam! FM). De radioshow wordt ondertussen uitgezonden door 30 radiostations in 26 verschillende landen. In Nederland is de show nu iedere vrijdag van 23.00 tot 1.00 beluisteren op radio 538. De radioshow was zo succesvol dat in 2007 de 300e uitzending werd bereikt en om dit te vieren werd er een festival georganiseerd in ’s-Hertogenbosch (A State of Trance). Voor dit festival kwamen er allemaal dj’s naar ’s-Hertogenbosch die hier gezamenlijk 7 uur live optraden en dit was live te volgen op de radio. Dat was zo’n succes dat er bij elke mijlpijl een festival werd gegeven over de hele wereld. Zo gaat het festival A State of Trance dit jaar langs in Sydney, Melbourne, Utrecht, Miami en Buenos Aires.

De artiesten die dit jaar in A State of Trance in Utrecht staan zijn:
Alexander Popov
Aly & Fila
Andrew Bayer
Andrew Rayel
Arisen Flame
Armin van Buuren
Arty
Audien
Coming Soon!!!
Cosmic Gate
Dan Thompson
David Gravell
Faruk Sabanci
Gareth Emery
Hazem Beltagui
Ilan Bluestone B2B Jerome Isma-Ae
Jorn van Deynhoven
Liquid Soul
Mark Sherry
Mark Sixma
MarLo
Mohamed Ragab
Omnia
Ørjan Nilsen
RAM
Rodg
Ruben de Ronde
Simon Patterson
Tommy Johnson
Will Atkinsen

A State of Trance ook bezoeken!

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor A State of Trance in Utrecht een kaartje kost €54,50. Het is in de jaarbeurs van Utrecht op Zaterdag 21 Februari 2015 en begint om 21:00 tot 07:00.

Dance festival bezoeken?!

Kijk voor meer informatie of andere festivals op http://www.dance-festivals.nl/.