Red Cups

Red Cups musthave

Red Cups musthave

De American red cups: voor de een legendarisch, voor de ander volledig onbekend. In Europa zijn de rode bekers vooral bekend van Amerikaanse TV series en films zoals Greek en American Pie. In Amerika staan de cups bovenaan het boodschappenlijstje van iedereen die een feestje organiseert. Hoe dan ook; tegenwoordig is de red cup een symbool voor college life, het bekende spel beer pong en feesten in het algemeen. De originele red cup beker bevat 473 ml.

Leuke tip

Besluit je je feestje wel in de avond te houden? Dan is ook de verlichting belangrijk. Met deze red cups kun je ook een hele toffe verlichting creëren. Prik gaatjes in de bovenkant van het bekertje. Als volgt heb je dan een slinger met kerstlichtjes die je door de gaatjes heen kunt prikken. Deze red cups zijn te verkrijgen op http://www.americancups.nl/.