Bierpong

Bierpong is een van het oudste, toch leukste drank spel om te spelen tijdens een feest. Hiervoor moet je natuurlijk wel bepaalde onderdelen huren en kopen. De onderdelen zijn relatief goedkoop en zijn te verkrijgen in de meeste winkels voor een paar euro. Typerend bij bierpong zijn de herkenbare rode bekers. Zie hiervoor ook het artikel Red American Cups.

Wat is Bierpong?

Bierpong bestaat twee tegenstanders die tegenover elkaar staan met een tafel in het midden. Op de tafel staan meerdere bekers, de ene gevuld met water en de andere met bier. Er is één pingpong bal aanwezig en de bedoeling is dat de tegenstanders het balletje bij elkaar in het bierglas gooien met als doel de tegenstander zwakker te maken doormiddel van alcoholische dranken waardoor diegene zijn motoriek begint te falen en waardoor jij het spel wint.

Het gaat hier om een drank spel met als doel mensen binnen het feest alcohol te laten consumeren en ter gelijke tijd mensen een leuke avond en ervaring te bieden.

De benodigdheden

Indien u wilt kunt u een pingpong tafel gebruiken om Bierpong te creëren, u kunt echter ook een normale eettafel gebruiken om uzelf wat geld te besparen. De gemiddelde prijs van zo’n pingpongtafel ligt rond de 150 euro, daarentegen kost het huren van zo’n tafel rond de 40-50 euro. Wij raden u echter aan (Indien u een pingpongtafel wilt) om een tafel te huren indien u het alleen van plan bent te gebruiken op een feest.

Vergeet niet om natuurlijk ook plastic bekers ter beschikking te hebben en natuurlijk een aantal pingpong ballen en veel bier, of andere alcoholische dranken. Het ligt er natuurlijk ook aan hoeveel gasten u op uw feest krijgt en of u veel of weinig gaat/wilt drinken. Denk tevens ook aan de veiligheid van andere en let op mensen die hun grenzen al hebben overschreden.

Bier Pong drankspel

Bier Pong drankspel bij Fun-en-Feest.nl. Online Fun & drank spelletjes bestellen, levering uit voorraad. Bier Pong drankspel voor € 5,95.