Tofste huisfeesten met beerpong

Zo de zomer breekt aan, de lucht wordt blauwer en de temperatuur begint gelukkig steeds meer te stijgen. En het is zo weer tijd voor de barbecue, voor de huisfeestjes, de tuinfeestjes of voor de (echte lucky ones) zelfs de zwembad feestjes. Wat komt hier allemaal eigenlijk bij kijken? Wat hebben alle geslaagde huisfeestjes nou gemeen en hoe herken je al deze feestjes..? Je raadt het al.

Door de befaamde American Red Cups. Wie kent ze nou niet? Je ziet ze overal in de films, Instagram en Muziekvideo’s. De alom bekende Amerikaanse party cups zijn populairder dan ooit tevoren. Hoe wil je immers jouw feestje de juiste uitstraling geven, daar is niet veel voor nodig hoor.. Met de uitstraling van de Amerikaanse Red Cups weet iedereen bij het zien van de cups al hoe laat het is. Het is tijd om gezellig en flink te feesten! Maar wat heb je dan eigenlijk allemaal nog meer nodig? Simpel. Alleen wat bijbehorende drank, (ontzettend, gruwelijk goede) muziek en natuurlijk de aller gezelligste mensen uitnodigen, dan kan je feestje niet meer stuk. En wil je het nu echt heel heel heel erg gezellig maken, dan pak je gewoon de American Red Cups met de Beer Pong Packs van Red Celebration erbij. Dan kan je met gemak jouw vrienden uitdagen voor een potje Beer Pong, dan krijg je het feestje pas echt los. Zo kan je altijd met veel gemak de aller leukste avonden ervaren en meemaken deze zomer. Maar vrees niet, mocht het een beetje koud zijn buiten dan zal het de pret binnen zeker niet bederven. Het wordt alleen maar knusser. In de avond tijdens het weekend met de Red Cups op tafel en het Beer Pong spel kan je geen genoeg krijgen van het huisfeestje. Of het nou gaat om een verjaardag of gewoon een random feestje of een get together met je collega’s of mede studenten, iedereen weet wel invulling te geven aan de deze gezelligheid.

Als je nog héél ver achter loopt en de spelregels van Beerpong nog niet kent.. Maak je dan geen zorgen bekijk ze gewoon snel op www.redcelebration.com , het is nog makkelijker dan tot 10 tellen, oké misschien tot 20 tellen dan… Althans makkelijk om te begrijpen, want makkelijk om te winnen is het niet altijd. Dat hangt natuurlijk van je gezellige (maar ooh zoo concurrerende) tegenstander(s) af. Denk jij de beste Beerpong speler te zijn op jouw huisfeestje? Bewijs het maar eerst.. Het is vaak makkelijker gezegd dan gedaan.

Het mooie aan Beerpong is, dat geen enkel ander spel leuker is om mee te verliezen, wie wilt er immers niet gezellig mee doen aan een paar gezellige drankjes tijdens het spelen.

Razendsnel wordt jouw huisfeest in een handomdraai 1 van de gezelligste huisfeesten ooit dankzij het Beer Pong spel! Probeer het zelf maar. Het enige wat je nodig hebt is American Red Cups of 1 van de andere kleuren die je leuk vindt, muziek, drankjes en gezellige mensen op jouw huisfeestje (zorg voor de juiste man/vrouw ratio aub, niet alleen aan jezelf denken hè!)

En het laatste ingrediënt dat ervoor nodig is, is wat genade van je buren. Zolang zij de politie niet hoeven te bellen voor geluidsoverlast, kan jouw huisfeest zeker niet meer stuk! En als je een grote tuin hebt en de Weer Goden jouw een leuk tuinfeestje gegund hebben, dan kan je het lekker in je tuin vieren. Waar je het ook viert, zorg ervoor dat het lekker nonchalant en gezellig blijft, zolang je genoeg snacks, drankjes en Red Cups hebt komt het 100% goed, zoals dat hoort bij elk geslaagd huisfeest!